Vi är på G!!!

Vi har precis kommit hem efter en veckas semester. Först åkte vi ner till kusten i fyra dagar där vi bodde på Solviks camping. Verkligen en superbra camping för både barn & hundar! Stor fin lekplats med en hel massa roliga leksaker. Till hunden fanns både eget hundbad och två hundduschar på campingområdet. När vi åt mat på smögenbryggan kom personalen med en skål vatten till Dima utan att vi ens hade bett om det!
Det var bara Dima som var med och hon är verkligen lätt att ha med sig,aldrig några bekymmer. En dag åkte vi båt från Kungshamn till Smögen, och hon skuttade så duktigt ner i båten, sen la hon sig och vilade under tiden vi åkte.
Vi tränade på campingen varje dag, inga problem med konsentrationen där inte, trots allt runtomkring:)

Blev både besök på sjukhus och tandläkare för lilla Filip som ramlade så oturligt första kvällen på campingen så att ena framtanden trycktes upp i tandköttet. Syntes bara en pytte bit av tanden sen. Usch va ont det måste ha gjort!! Men det var inget som man gör ngt med tydligen, de trodde att tanden skulle komma ner av sig själv igen. Men resten av dagarna gick smärtfritt förbi förutom att Linus fick en golfklubba slagen över näsan så att blodet sprutade... Men det gavs sig snabbt så det var inte så farligt, men ont gjorde det. Det var Isac som svingade klubban när han spelade minigolf... Dock inte med avsikt att träffa Linus näsa;)
Tack familjen Johansson för trevligt resesällskap!!

Lördag förmiddag packade vi ihop för att åka vidare, vi hade tankar på att att åka till Göteborg för att gå på Liseberg, men vi hade ju ingenstans att göra av Dima, då Fredriks bror var borta och min faster fick vi inte tag på. Så Liseberg får bli en annan gång. Vi åkte istället hemmåt och hamnade tillslut på Mangenbadens camping som ligger ca 1,5 mil hemifrån. Där blev vi kvar till idag. Även där blev det träning med Dima, tror vi kommit igång på riktigt igen! Hade faktiskt tänkt efteranmäla oss till tävlingen i Filipstad imorgon, men så blev det inte. Däremot ska jag dit och titta och få ännu mera inspiration!!

Imorgon är det jobb för mig igen, jobbar tre dagar och har ledig helg sen, en lagom start efter en veckas ledigt :D

Ha det gott!!

Kommentarer
Postat av: Lottis

Tack själv för erat trevliga sällskap!!!

2010-07-06 @ 21:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0