Lördags Träning

Lite träning har vi fått till under helgen, eller ja igår iaf. Dima blir så glad när jag plockar fram träningssakerna!! Hon slår nästan knut på sig själv. Hoppar & snurrar runt & gör allt för att få med mig ut fortare.

Det blev vittringsträning, som jag började med många pinnar som jag la godis runt omkring. Det var ett tag sen vi körde vittringen så lika bra att påminna lite först vad det handlar om. Sen plockade jag bort godis och använde fem pinnar. Körde 5 gånger, tror jag. Hon plockade rätt pinne varje gång, så det här verkar hon ha fattat. Däremot så finns det annat att jobba på. Dels så har hon vädig fart ut till pinnarna & då kanar hon in i dom när hon bromsar... Det här kan ju automatiskt bli bättre sen när det är gräs under tassarna & inte så halt, men & andra sidan så kan ju blött gräs oxå vara halt, så ngt ska vi nog försöka hitta på så att hon bromsar in lite tidigare & kanske börjar från ena kanten så att hon inte kommer rakt på pinnarna. Tips mottages tacksamt! ;) Sen så är det en heldel tugg på pinnarna oxå plus att hon gärna släpper pinnen framför mig. Men det vet jag iaf hur jag ska träna på.

Inkallning med ställande och läggande tränade vi oxå på. Farten är fortfarande bra! Ställandet lite för långsamt, men läggandet kanon! Ska prova med belöningen bakom igen. Det har inte fungerat förut för då har farten blivit dålig & ställandet ändå inget snabbare. Men det var länge sen jag provade det nu så ska göra att test igen..

Sättande under gång går finfint, snabbt & bra sättande :)

Frittfölj körde jag kortare sträckor med många halter & vändningar. & stegförflyttningar. Riktigt nöjd med det!

Sen var det fjärren, går väl sådär. Det är när hon ska lägga sig från stå som det blir framflytt & ibland när hon ska ställa sig oxå. Jag provade med att lägga snöskyffeln (var det föremål som va närmst till hands...) framför henne, då gick det lite bättre, men jag ska prova med ngt annat än skyffeln, typ en bräda på högkant eller ngt.

Nu fortsätter vi att längta efter våren, men just nu snöar det ute igen. Men vi har haft ganska varmt under helgen som mest 2 grader varmt!! Ridtur för Elin både lördag & söndag, riktigt skönt att inte frysa tår & fingrar av sig!

Annars har vi haft en lugn helg, ofrivilligt lugn. Min mage krånglar igen, det är så jävla tråkigt, är så himla less på det nu. Har inte vart många månader under de tre senaste åren som det har vart bra. Idag låg jag i sängläge till klockan två. Förutom en kort promenad tidigt imorse. Ska ringa min läkare imorgon & kräva en dunderkur med kortison, det jag tar nu verkar inte fungera alls. Men jag vet att de inte gärna vill ge för mycket kortison. Men jag tar gärna alla biverkningar bara magen fungerar. Sådär nu har jag gnällt färdigt för idag.

Nu har vi sportlov i en vecka, hoppas att det kan bli lite sportat oxå :D


Trött

Vilken dag!! Isac började bli dålig i söndags kväll & natt till idag var det riktigt jobbigt. Han hade jätte svårt att andas. Så att sova var inte att tänka på, så fort han somnade så vaknade han med panik. Så han och jag har suttit i soffan och tittat på Lucky Luke inatt... Ringde vårdcentralen direkt imorse, sköterskan jag pratade med hörde hur jobbigt han hade att andas fast att han satt en bit ifrån mig när jag pratade. Hon sa till oss att komma ner på direkten och gå in bakvägen. Så vi kom snabbt in & han blev undersökt. Snabb remiss in till barnakuten på centralsjukhuset. Där kom vi oxå in väldigt snabbt. Han fick behandling fort, men sen blev det en lång väntan för att se att han svarade på medicinen. Det gjorde han lyckligtvis så vid 17 tiden fick vi åka hem. Han hade falsk krupp tror dom. En dunderkur med kortison och ngt att andas in fick han där & det skulle förhoppningsvis räcka för att han ska bli bra. Riktigt otäckt var det, men jag måste säga att idag fungerade sjukvården väldigt bra!! Det som var konstigt tycker jag var att de inte tog några prover, men jag hoppas att de vet vad de gör! Nu ikväll var han väldigt pigg och glad, men han låter väldigt konstigt när han pratar fortfarande...

Jag har oxå bestämt mig för att det inte blir ngt med företagandet, vi har nu kollat igenom alla papper ordentligt och rent ekonomiskt så tror jag inte riktigt att det skulle gå ihop & att jobba mellan 6,45-18,00 varje mån-fre fungerar inte i längden när man har tre barn att ta hand om. Åtminstonde inte om man vill ha en vettig kontakt med sina barn. Och barnen är ju det allra käraste jag har, så det är inte värt det! För er som inte vet så var det ett hunddagis som jag skulle köpa. Det hade vart väldigt roligt, men det kanske kan bli en annan tid i livet...

Nu ska jag gå och sova för sista dygnet har jag inte sovit mer än max två timmar!

Godnatt!!

Lite att fundera på

Fredagen startade bra förberedde mig för kommande möte, men snart så var inte magen riktigt hundra... Tänkte att kanske var jag lite nervös... Tyckte inte att jag var det, men försökte intala mig att de säkert var så ändå. Påväg dit blev det värre och värre, men jag bet ihop och åkte dit.
Mötet gick däremot väldigt bra, nu har jag chansen att förverkliga min dröm!!! Det hänger endast på mig själv nu vad jag bestämmer mig för. Men jag har endel att fundera på, största delen handlar om ekonomi, om det här är ngt som kommer gå ihop. Eller går ihop vet jag att det gör om jag ska jobba själv, men däremot inser jag att det inte går att jobba helt själv i längden, tyvärr... Hade jag inte haft familj att tänka på så hade det gått alldeles utmärkt, men nu är det fler än mig själv att ta hänsyn till. Så jag ska fundera ordentligt nu några dagar och prata med banken osv. Så får vi se, jag ska väga fördelar & nackdelar mot varandra. Ett stort plus är att hundarna kan va med mig på jobbet då.
De bjöd på gott fika, som jag var tvungen att tacka nej till för nu mådde jag rejält illa oxå. Skulle hämta Fredrik på jobbet påväg hem, där hade jag panik, ville bara hem! Han fick skjutsa hem mig innan han hämtade barnen. Kan tala om att det var precis att jag hann hem. Ibland ska man ha tur. Pappa hade ringde samtidigt som jag väntade på Fredrik & sa att Isac hade börjat gråta och ville hem, helt otröstlig. Det är inte likt Isac. Han mådde illa & hade ont i magen han oxå. För honom stannade det vid det, men han sov i ett halvt dygn. Det gick snabbt över så redan på lördag morgon mådde vi båda bra igen. Och peppar peppar så har ingen annan blivit sjuk än.

Idag har farfar & gammelfarmor (barnens) vågat sig hit och hälsa på oss, de fick torsk och mos att äta och lite kaffe. Farfar har vart ute och gjort den snögrotta med barnen. Finns ju lite snö nu...


Det har blåst upp stora drivor på baksidan



Idag startade traktorn så Fredrik är ute och plogar vägen




Isac ser bara en stor snöhög när han tittar ut... Solen skiner iaf idag:)



Nu är jag grymt sugen på djungelvrål!! Min bil är nu påväg hem så jag får nog ta en tur till Konsum & köpa en påse...

Ha det gott alla bloggläsare!!!


..............................

Fortfarande inte fått bilen lagad!! Den har vart på verkstad sen i måndags. man blir liksom lite isolerad när man bor som vi gör... Vi har ju en hel bil, men den måste ju Fredrik ha för att ta sig till jobbet. Men idag har jag iaf haft bilen, Fredrik fick åka med en kompis till jobbet imorse & sen tog han lastbilen hem:) Imorn ska jag iväg på nytt möte, kan hända att ett beslut fattas då. Jag är nervös, livrädd & väldigt full av förväntan!!!

Dima är just nu understimulerad... Vilket märks tydligt. Jag har inte riktigt haft tid till att träna ngt vettigt på sistonde. Eller egentligen ska jag inte säga att jag inte haft tid. För om sanningen ska fram så har jag suttit många timmar framför tv,n de sista kvällarna. Jag är en riktig OS nörd!! Så även om det är kolsvart ute då så finns det mycket man kan träna inomhus , eller utanför huset där det finns lampor....

Pappa och jag har vart på tur till Karlstad idag, jag var tvungen att köpa lite nytt spån till hästarna. Annars brukar jag få från Fredriks jobb, men där var det slut nu. Det som fanns var så himla dammigt så det ville jag inte ha. Elin har två barnkalas att gå på under helgen så lite presenter köpte jag oxå och en ny klänning till Elin. Linus ska på disco bowling kalas, men han ville köpa present med pappa imorgon istället, bra för mig;) Kollade på ben till hundarna oxå, blir alltid att man kollar lite sånt när man är i storstan oxå, men det slutar alltid med att jag inga köper. Det köper jag när jag åker till Filipstad istället, mycket billigare där!! Det skiljde 6 kr på ett vanligt rakt tuggben som jag brukar köpa!!! Det blir ganska mycket pengar när man ska köpa några stycken...

Isac fick följa med hem och sova över hos mormor och morfar, så slapp han följa med till stallet när Elin skulle rida idag. Och så har jag barnvakt när jag ska på möte imorgon:)


Snart är det vår och snön har smällt bort, längtar..............


GULD!!!

Härligt med första svenska OS guldet idag! Charlotte Kalla, vilken grym tjej!!! Jag tror och hoppas på åtminstonde en svensk medalj till i herrarnas lopp senare.

Annars så har det inte hänt så mycket här, bilen är fortfarande inte lagad. Vilket innebar att mötet jag skulle på på söndag fick jag hoppa över. Barnen skulle till Filipstad på kalas så det fick ju såklart gå före mina aktiviteter. Skulle ha tränat på söndag fm oxå, men fick hoppa över det med. Skulle ha tränat i Filipstad idag oxå, men det blev heller inget. Fan va beroende man är utav att ha bil!! Men nu står den på en verkstad iaf, så jag hoppas att den ska vara hel snart igen. Va ngt m generatorn, trodde dom. Så idag har Isac och jag fått hålla oss hemma. Så vi passade på att ta en promenad till stallet under dagen, för att göra i ordning. Så jag bara kunde åka dit och ta in dom ikväll när Fredrik kom hem. Hundarna var med alla tre och gick, Isac fick åka pulka. sandy är nu ikväll väldigt halt och stel. Det var tydligen för långt för henne att gå. Inte bra.

Var på Claes (brorsan) kalas ( haha va jag rimmar) i lördags oxå, han fyllde 30 år. Fick lite ålders nojja när jag tänkte på att han fyllde 30 & jag faktiskt är ett år äldre, va gammal man börjar bli!! :O) Vi gick hem ganska tidigt, vilket jag var väldigt glad över på söndag morgon... Barnen var med och ljudnivån blev allt högre under kvällens gång så vi gick då hem. Vi sov över hemma hos pappa och mamma i Brattfors. Hundarna var med dit de med. Sandy skakade som ett litet löv när hon fick åka i Fredriks bil. Hon är väldigt känslig för sånt hon inte är van vid. Annars har jag ju alltid min bil när hundarna är med. Fredrik har hundförbud i sin bil... Men nu fick han bryta sina regler :D

Imorn blir det en hemmadag igen, pappa erbjöd sig att komma och skjutsa Isac till dagis, men han ville hellre va hemma med mig. Så det får han va. Vi ska göra smörgåstårta han & jag. Ska baka lite matbröd oxå. Och städa behövs göras. Så vi ska nog hålla oss sysselsatta här hemma. Om ngn är fika sugen så är ni välkomna!!

Rallybilar & skrotbilar!!!

Imorse började Fredrik sent, dvs kl 9. Så han skjutsade Elin till skolan, Linus ville hellre åka bussen, han litar inte riktigt på att han ska komma i tid om han åker med Fredrik... Iaf när de kom ner till vägen (240) så kom det en hel massa rallybilar åkandes. Det var en av transportsträckorna på svenska rallyt idag. Fredrik ringde hem och tyckte att jag & Isac skulle ta bilen ner till korsningen så att Isac fick se bilarna. Jag gick ut och startade bilen, kollade inte termometern ute innan. Tyckte att bilen lät konstigt, men den brukar va lite trög när det är kallt ute. Så trodde det berodde på kylan... Den fick stå och gå en liten stund för att bli varm. Klädde på Isac fleece tröja overall, vantar & mössa mm. Själv slängde jag på mig ett par pyjamasbyxor, t-shirt, gummistövlar & en jacka. Bilen började bete sig konstigt nästan direkt, lamporna började blinka & alla mätare liksom dog, men eftersom batteriet är lite dåligt ibland så tänkte jag att det nog laddas upp om jag bara åker en stund,. När vi kom upp på "höjda" blev det plötsligt väldigt svårt att styra bilen & inga mätare fungerade, enl hastighetsmätaren så körde jag 0 km/h. Vi kom iaf ner till vägen och fick se en hel massa rallybilar, vilket Isac tyckte var coolt. Jag förstod att om jag stänger av motorn på bilen så kommer den garanterat inte att starta igen. Jag ringde Fredrik & frågade vad han tyckte att jag skulle göra. Själv är jag inte vidare händig mekaniker!! Vi beslutade iaf att jag skulle försöka köra ner till Molkom eftersom det var lika långt dit som hem. Ringde till verkstan, men där hade de inte tid för min bil idag, så jag åkte till Q8 istället. Innan vi var framme där hade bilen börjat lukta bränt så där stängde jag av motorn. Fanns ingen där heller som kunde hjälpa till med bilen. Jag ringde pappa & mamma, & Isac och jag började gå hemmåt... Visste inte vem jag skulle ringa på närmare håll så det fick bli pappa & mamma som alltid ställer upp när det behövs... De satte sig i bilen och kom & hämtade oss. Men de har ju några mil att åka, trodde jag skulle frysa ihjäl eftervägen. Tur att jag klädde Isac ordentligt iaf. Själv höll jag på att skämmas ihjäl på Q8 bland allt rallyfolk som var där. Gummistövlar & pyjamas liksom och med en kamera hängandes runt halsen, vad skulle de tro??? Nu fick iaf Isac se rallybilarna på nära håll :D

Här börjar vi vår vandring, Isac var väldigt glad åt att få gå

& vi går.... 


Tills räddningen äntligen kom!!


Dagen blev inte som jag tänkt mig, skulle ha gjort en massa som nu inte blev gjort. Mamma & pappa följde iaf med oss ut på en promenad i skogen med hundarna. En promenad där jag & Dima gav oss iväg på en flygtur (var bara jag som flög, men Dima gav mig hjälp att flyga längre) med bobben som slutade med att jag flög av & slog huvudet i ett träd.. Kan alltid hoppas att det slog rätt ngt :D Fick faktiskt ont, men det gick över. Mamma & pappa fick sig iaf ett gott skratt!! Isac som hade kastat sig ur vägen för mig & Dima satt mest undrandes i diket & såg på...



Sov gott!!

Sandy är hemma!



Hon kom hem redan i fredags så nu är ordningen återställd igen... Hon har vart lugn och fin sen hon kom hem, hon verkar må bra. Tror att det gör henne gott att komma iväg på "vilohem" ibland. Här hemma är det ju oftast ett ganska högt tempo. Det blev kloklippning direkt hon kom hem, de hade hunnit bli väldigt långa, men nu är de fina igen.

Imorse tog jag med mig Dima ut i skidspåret, hon sprang lös med mig när jag åkte skidor. Hon skötte sig alldeles utmärk, trots en hel del rådjursspår och andra spår. Men har man bara stenkoll på henne från start så går det fint! Sen åkte vi upp till stallet Dima och jag. Jag mockade, fodrade och gjorde iordning inför kvällen. När det var gjort så tog jag ut Dima och tränade. De har plogat upp en sån fin plan utanför stallet. Jag va lite elak mot Dima, gjorde platsliggning uppe i dyngstacken... Va tror ni hon gjorde??! Jo hon låg som en klippa!! Inte en endaste tendens till att vilja lukta eller smaka på det hon låg på. Det är duktig gumma det!! Däremot var det svårt att få henne att gå upp på dyngstan... Inte för att hon tycker att det är äckligt eller så, men hon vill så himla gärna äta, men hon vet att det är förbjudet. Så hon vet inte riktigt vad hon ska ta sig till. Men jag är himla glad över att hon låg så fint. Visserligen stod jag synligt hela tiden, men man måste ju börja ngn stans. Sen tränade vi inkallning med ställande & läggande. Vid första ställandet la hon sig istället, men då gjorde vi bara om igen & det funkade fint sen. Hon tar fortfarande för mång steg på ställandet, men det går frammåt. Läggandet idag gjorde hon super snabbt, hon la sig liksom i farten & gled sen fram på snön! Jag delar upp momentet så jag kör inte hela inkallningen på en gång. Vi ska få det riktigt bra först :) Sen vart det fjärren, där är det oxå fortfarande framflytt, men jag tycker att det ser lite bättre ut. Jag måste fortfarande stå nära från stå till ligg & från stå till sitt, för att hon ska lägga/sätta sig på rätt sätt. Ff körde vi oxå, med förflyttningar, detta går riktigt bra, men jag vill ha ännu bättre kontakt. När vi går längre sträckor så tappar hon lite. Inte så mycket i position, men däremot med kontakten. Vi hade en riktigt bra träning. Med glädje & fart!

Hemma sen däremot vart jag inte alls lika glad på min lilla hund... Kom på henne med att ha ätit sönder min nya träningsjacka!! 800 kr åt pipan. Då var hon billig kan jag lova er... Men men jag får skylla mig själv, jag hade godis kvar i fickan, visserligen bara torrfoder, men det räckte visst för att fresta en liten svälltfödd Dima. Jag brukar ha godis i fickorna & det har aldrig hänt att hon rört det förut. Nu hängde den lågt ner på barnens hängare, kan det kanske ha vart Fiffi som är boven??? Jag såg ju inte att det var Dima, bara ngt jag tog för givet, eftersom det brukar va hon som snor godis.. Fiffi snodde faktiskt Isacs smörgås imorse oxå. Men tyvärr så tror jag att det faktiskt var Dima, hon var liksom i det rummet & Fiffi låg uppe i sängen. Jaja skitsamma gjort är gjort, men det hade vart roligare att få skylla allt på husses hund ;)

Här är hon mitt lilla matmonster, älskad trots allt ;)


God Natt

Inlägg som försvann

Linus & Elin tog en 2,5 km lång skidtur när de kom hem efter skolan


Dima hade koll på dom & ville med!



Hade skrivit ett långt inlägg till dessa bilder, men det försvann när jag sparade så nu får ni nöja er med dagens bilder :(

Vinterbus



Ja en helt underbar dag ute i snön har vi haft idag! Kusinerna med sin mamma & pappa var här och hälsade på & även farfar & gammelfarmor var här en stund. Fullt ös i pulkabacken var det! Men Elin hon höll sig till skidor idag, full fart nedför backen. Även jag provkörde skidorna, grannarna körde upp fina skidspår ute på gärdet idag, så nu ska här åkas skidor!! Måste bara skaffa  mig ett par ordentliga stavar, för idag hade jag Fredriks gångstavar och dom sjönk ner hur djupt som helst i snön...




Här kommer Åsa & Emma åkandes så snön sprutar!!





Sådana här sköna dagar när solen värmer gott vill vi ha många av nu!! Eftermiddagen tillbringades inomhus med pizza & fika. Ja alla utom jag åt pizza, jag åt lax och mos m kokta morötter, måste försöka va snäll mot min mage som inte är den bästa. Jag var in till stan och hämtade ut medicin igår & det visade sig att jag hade en väldig tur, den hade vart restad sen i januari, men hade kommit in igår. Tack och lov för det!! Men inte billigt tyvärr-kostade 800 kr & då räcker det i 14 dagar sen ska jag ta den i 6 veckor till. Tur att det finns högkostnadsskydd iaf, då blir det billigare när man kommit över 900 kr. Halkade visst in på ett sidospår...
Imorn är det skoldag igen, men Isac och jag är lediga. Så vi hoppas på en fin dag imorn oxå!


Håll tummarna!

Den här dagen har bjudit på endel skojjiga spännande saker, ska bli så kul att se om det kan bli ngn fortsättning på det hela... Håll tummarna!!! Jättehårt......!

Annars började dagen med att jag fick slänga mig i bilen och skjutsa Elin till skolan, eftersom skolbussen hade kört av vägen. Tog med granntjejen oxå, de blev lite försenade ändå, men kom iaf tidigare än om de hade fått vänta på den andra bussen som skulle komma. Elin hade frilufsdag idag och åkte pulka och skidor. Linus var hemma med feber idag oxå, men han var mycket piggare än igår. Han får hålla sig hemma imorn oxå. Han har inte haft feber många gånger i sitt liv så han blir väldigt sjuk även när han har låg feber..

De blev träning med en totalt överladdad Dima på parkeringen vid skolan när jag väntade på att Elin skulle sluta skolan. Fjärr och ff blev det. Inget snyggt ff, eftersom det blev en hel del skuttanden, men fin kontakt. Fjärren gick faktiskt rätt bra trots överladdningen. Gick även en labbe förbi undertiden, men det störde inte alls. När vi tränar bryr hon sig inte särskillt mycket om andra hundar. Men häromkvällen när vi var ute och gick va hon helt galen!! Inte arg, men galet glad & ville fram och busa. Positivt att hon kopplar bort det vid träning!

Blev tillfrågad om att bli suppleant i goldenklubben värmland idag, sa ja i ett svagt ögonblick, kanske skulle ha funderat lite innan. Men & andra sidan så borde det inte va så ansträngande... Vi får se.

Sov Gott & glöm inte tummarna!

 


Rycket har kommit

Detta var innan "rycket"



Efter "rycket"


Dessa bilder kan ni tänka på när ni tycker att ni har stökigt hemma, då tycker ni nog plötsligt att ni har städat!!

Nu blev det inte gjort inatt utan idag istället och tur var väl det.. För när jag hade kommit halvägs på min förmiddagsprommenad så ringde Linus och hade huvudvärk & feber så det var bara att åka & hämta honom i skolan(han fick andra sprutan mot svininfluensan i måndags så antagligen är det en reaktion på den). Så ngn sovtid hade det alltså inte kunnat bli idag. När jag ändå var ner och hämtade honom så fick Elin och Isac oxå åka med hem, hade ingen lust att ge mig ut och åka en gång till sen, för jäklar va det snöar!!

Elin och Isac lekte en stund i snön när de kom hem, Dima var oxå med.

Men vad är det här?? Ett murmeldjur kanske?!

Snart fast mark under fötterna!!

Sådär nu tar jag dig Dima!!

Galen golden!!

En stor snöhög har de fått att leka i

Elin & Dima har hittat ngt i snön

Isac gör en ängel

Lek med mig då!!!


Hadä gött!!

 


Nej se det snöar....

Japp, mera snö kommer det. Vart ska detta sluta?? Igår när jag va ute med hundarna & Dima sprang på gärdet bredvid mig så liksom dök hela hunden under snön flera gånger. Det såg för roligt ut!! Dima verkade dock tycka att det var roligt.

Lottis var här på besök med barnen igår. Så de fick leka en stund & fika såklart, det är ju nästan viktigast, Vi mumsade lite cheescake som var kvar sen dagen innan. Lilla Filip hann med mycket på den stunden han var här! Men charmigare unge får man leta efter!! Eller vad säger du Lottis?? ;) Tror att Anna-Lotta var svettig när hon åkte hem;) Hihi...

Imorgon ska jag försöka ringa endel samtal som måste ordnas. Inget roligt men sånt som måste fixas. Ska träna med Dima oxå, det är klart roligare! Igår tränade jag krypet inne. Det är svårt måste jag säga, hon gör det mesta, men så mycket till riktigt kryp blir det inte. När hon kryper så trycker hon ner huvudet på sne i backen så till slut så välter hon över på sidan :O Men vi ska traggla på med detta. Har ju hållt på rätt länge, men jag kommer liksom ingen vart. Jag är sugen på att gå kurs, men vet inte riktigt vad det skulle va för kurs. Får fundera på detta. Vi tränade även vittringen inne, det går helt klart bättre inne än ute. Men det här är ett moment som Dima verkar gilla så det går faktiskt riktigt bra!!

Egentligen borde jag gå till tvättstugan och vika lite tvätt nu för jag är alltid pigg såhär på kvällen/natten. Men det är ju en dag imorgon oxå, men imorn är jag ensam hemma i 5 timmar så egentligen skulle jag kunna fixa & greja nu & sova imorn... Jag gillar att stå där i tvättstugan och greja när jag får göra det i lugn och ro med lite radio på... Så så får det nog bli. Det behövs kan jag tala om!! Jag ska ta en före & en efter bild tror jag och lägga ut här imorn. För när man gör som jag gör och får ett "ryck" ibland & däremmelan inte gör ngt åt tvätten, ja då syns skillnaden!!! :o)

Hej & hå!!

RSS 2.0