Bilder

Lite mera bilder på mina ljusglimtar i livet :)

Fflach fick gå ut själv imorse, han vet precis vart han ska så det är inga problem :)
Bråttom ut till Prinsen som redan var ute.

Bild från igår, när han fick komma in själv utan annat häst-sällskap i stallet. Han fixar det duktigt!

Imorgon åker jag, Elin & mamma till Göteborg för att kolla på hästar. Ska bli så kul!!!

Har som vanligt inte så mycket jag vill rapportera om här... Jag har vart sjuk ett tag & ska förhoppningsvis få påbörja en ny behandling på tisdag om proverna jag tog under veckan ser bra ut. Jag håller tummarna för det. För som det är nu så orkar jag inte så mycket annat än sköta jobbet & där har det vart mycket på sistonde så allt annat runtomkring blir lite lidande... Jobbar & kommer hem & gör det viktigaste & sen sover så ser det ut nu. Fast nu har jag vart ledig ett par dagar & ska va ledig ända till på onsdag, gött dä!!
Här är killen som hjälper mamma :)Ha en skön helg!!

Lyfta ben & ledig

Nu har jag vart välbehövligt ledig i ett par dagar. Men de ringde allt från jobbet idag & ville att jag skulle komma in & jobba ikväll, men idag sa jag faktiskt nej för en gångs skull. Brukar alltid ställa upp om det går att ordna på ngt sätt. Men idag var både Elin & Linus hemma från skolan för de hade huvudvärk imorse, fast med facit i hand så hade de kunnat gå till skolan båda två! För de har inte direkt vart sängliggande idag om man säger så... Så imorgon blir det skola igen och jobb för mig.

Fflach har fått träna på att lyfta sina ben extra länge idag & jag har bankat & grejat med hans hovar. Fick i uppdrag av hovslagaren att lyfta dom extra länge nu innan hon kommer om två veckor. Det är faktisk inga problem alls när jag gör det. Det enda är att han försöker dra fram frambenen ibland, men det är inget stort problem. Han slutar rätt snabbt när han inte får sin vilja igenom.
Imorse överraskade han med att gnägga när jag kom in i hans box & satte på grimman. Ni vet ett sånt där mullrande mera prat gnägg. Ni fattar va ja menar va?! Han är inte särskillt pratig av sig enda gången jag brukar höra att han gnäggar det är när vi tar ut Prinsen på ridturer. Då gnäggar han när Prinsen går och när han kommer tillbaks.


Mina fina tjejer på vinterpromenadElin, jag & hundarna tog en promenad i solen, men ajajaj va kallt det var!! Inte alls så skönt som det såg ut när man tittade ut.... Som ni ser så är snöplogvallarna högre än Elin på sina ställer! Jäklar va snö det har kommit under förra veckan!

Dima är inte stilla många stunder när man går, hoppar & skuttar... Landningarna ser inte jättesköna ut alla gånger... Tokiga busiga hund!!!

RSS 2.0