Flyttat

Nu var det ett tag sen ngt skrevs... Jag har flyttat till det radhus som jag ville köpa. Blev ett snabbt köp, till min glädje. Skrev kontrakt en fredag & fick börja flytta in redan på onsdagen efter!!
Har bott här i tre veckor och nu börjar de likna ett hem :) Finns fortfarande en del kartonger som inte har packats upp än, men det är sånt som jag inte riktigt vet vart jag ska göra av.. Sen är ju telia inte världens snabbaste så telefon, bredband & tv har vi fortfarande inte fått inkopplat... Boxarna skulle komma förra tisdagen, nu har de sagt att det ska komma idag... Den som lever får se om det blir så. 

Har hur mycket som helst att göra i skolan just nu, plugg i Örebro hela dagarna & sen blir det plugg på kvällarna & helgerna också, man blir liksom aldrig riktigt ledig. Men jag trivs jäkligt bra!! Det var verkligen rätt val att börja plugga! Dom säger att första terminen är mest plugg, sen kommer det bli lite lugnare andra & tredje terminen, får hoppas på att det stämmer.. För just nu hinns varken barn, hundar eller hästar med riktigt så som jag vill... 

Prinsen har fått en ny medryttare som jag hoppas att det kommer fungera bra med, då kommer jag ha hjälp med alla stall sysslor de dagarna hon rider. 
Fflach har blivit så duktig när vi är ute på våra promenader. Sadel har han fått prova att ha på sig, vilket han till en början var lite frågande till, men sen var han hur snäll som helst! På lördag ska vi iväg på sista kurs tillfället på NH kursen. Ska bli kul att komma iväg dit igen. Är så nyttig träning för oss båda!!
Tror att han har växt rätt bra under sommaren, men har inte mätt honom. Måste ta & göra det, är ju lite kul att veta hur hög han är:)

Sandy & Dima trivs fint här i huset. Dima va jag aldrig orolig för att hon inte skulle göra det, men Sandy kan ju ha lite svårt för nya miljöer. Men hon har tagit det hur lugnt som helst!! Däremot så är hon snart naken... Hon fäller hur mycket som helst, men det har inget med flytten att göra för hon började flera veckor innan vi började flytta. Fattar inte hur mycket hår det kan släppa, det blir drivvis på golvet varje dag... & vacker blir hon inte heller. Men det verkar som det har lugnat sig lite nu iaf. Vi har lika nära till skogen nu som vi hade innan vi flyttade, trots att vi flyttat ner till Molkom. Skönt att kunna ta sig snabbt till ställen där hundarna kan få springa lösa. igår däremot råkade det komma en katt som Dima inte kunde motstå att jaga iväg.. :( Blir så arg på henne då... Förra helgen var det rådjur jätte nära oss, men då var hon duktig & lyssnade på mig. Så rådjursjakt blev det iaf ingen:)
Pappa har lovat hjälpa mig att sätta upp en grind på framsidan så hundarna kan va ute fina dagar & staket ska det bli på baksidan oxå, tur man har de bästa föräldrarna!! :)

 
Fina Fflach



Elin & Isac i vårt nya kök


Dima ligger under bordet i hopp om att ngt ska ramla på golvet...

RSS 2.0