Flyttlasset har gått!!

Idag eller nu blir det ju igår.. Prinsen har iaf flyttat, Elin & jag gick dit med honom i förmiddags. Han fick titta in i nya stallet innan han fick gå ut i hagen & bekanta sig med sina nya kompisar. Nya kompisarna är två ston, en welsh & en shettis, tror han kommer trivas fint i tjejernas sällskap ;)


Bonnie (ingen aning om hur hon stavar sitt namn) & Prinsen



Bonnie & Fanny



Påväg till nya boet :)'

Elin stannade kvar & lekte med bästa kompisen, jag åkte till stan & besiktigade bilen...

Linus var med till stan med bilen, jag förberedde honom på att vi kanske skulle få körförbud. & att vi kanske skulle få ta bussen hem.. Jag har ju en skrutt bil!!
När besiktningsgubben kommer tillbaks säger han att det va ju inga stora problem med den här bilen. Nehej tänkte jag, "bara" några tusen att laga bilen för då kanske. Grejen är den att just nu har jag inte "bara" några tusen att laga nån bil för!! Får pappret där det inte finns NÅGON endaste anmärkning!! Den gubben gjorde min dag!! :)) Han måste ha varit på gott humör idag, för jag tror inte att bilen är utan anmärkning... Sen va jag bara tvungen & ringa & lura både pappa & Fredrik. Ringde pappa först, sen Fredrik, frågade om de kunde komma & hämta mig för det var körförbud på bilen ;) Båda lovade att komma & hämtade mig :)) Sen när jag sa att jag skojade -att bilen var utan anmärkning, då trodde de mig inte däremot ;O) Hihihi söta lilla bil :))


Pärlan ;) Hihi, får se hur länge han är värd det namnet...


Fick rapportnär jag hämtade Elin att hästarna hade skött sig bra i hagen under dagen oxå, det var lugnt & sansat. De hade t.o.m ätit hö ur samma hög :)


GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!








GLAD!! :))

Japp, idag är jag glad :) Lite ledighet gör susen!! Långpromenader OCH lydnadsträning hinner vi med. Behöver jag tala om att Dima också är glad?!!



Ett vinterbad är heller aldrig fel!!




Hittade sladden till kameran så jag kan ladda över bilderna till datorn idag, det gör mig också glad!! :)
Fick ett trevligt samtal förut idag, det gör mig ännu gladare!! :)))

Har mätt Fflach som nu har blivit stora killen & nu mäter 150 cm över havet, även det gör mig glad idag!! :))



Söt rumporna!!



Och så Prinsen som inte har flyttat än, men kommer göra det vilken dag som helst nu <3


Men som sagt det blir ingen längre flytt för honom, det gör oss glada :)

Ha det gott alla glada!! ;))


Hemma

Idag fick det bli ofrivilligt hemma plugg, min bil ville inte åka till Örebro i morse... Men jag erkänner att jag var inte särskillt ledsen över att få gå in & sätta mig i soffan & ha frukostmys med barnen istället. Isac var överlycklig & strålade som en sol över att få ledigt idag :) Så tack snälla bilen för det!! Men förtsättningsvis vill jag att du startar när du ska...  Blir hemma plugg imorgon oxå, imorgon är det däremot planerat :) Gör just nu ett arbete om hundar i bil. Är ett säkerhetsarbete, kul att skriva om ngt som man verkligen tycker är intressant!! Dima ska få va lite modell i arbetet. Får bli lite bilder på henne i bilen.

Prinsen ska troligen flytta nästa vecka, är en kompis som ska låna honom & Elin kommer få fortsätta rida när hon vill iaf. Blir ingen lång flytt heller :) Han flyttar endast ca 1 km ifrån stallet han bor i nu. Kommer bli kanonbra, tror jag. & så slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte hinner rida heller :)

Jag har suttit på Fflach igen oxå, går fint, han är så duktig min lille kille :)



Fiiina polken!! :)







RSS 2.0