Lite av varje

Ska börja med att skriva om Dimas jakt igår. Hon hade tyckt det var jätteroligt, hon hade sprungit som en tok genom buskar, snår och snö. Flygit fram som en virvelvind :D , helt enkelt så som bara Dima kan springa.. Hon hade vart borta i ca 2 min åt gången och sen kommit tillbaks & sen ut igen. Jag träffade på dom när jag skulle ner till Molkom och handla. Då de hade jagat färdigt. Inget rådjur behövde sätta livet till denna dag :)



Dima sov gott sen, hon t.o.m sov när vi åt mat!! Det händer inte ofta ;)

På kvällen bar det av till Grums för nyårsfirande för oss tvåbenta. Carola hade lovat att gå ner till hundarna om det mot förmodan skulle bli en massa fyrverkerier. 
 
En trevlig kväll hade vi med god mat och trevligt sällskap! I år fick vi se fyrvekerier i massor, det skjöts hejvilt i kvarteren. Själv är jag ju väldigt emot fyrverkerier eftersom jag vet vad det kan ställa till med. Men visst är det fint att titta på. Men förstår att djuren blir rädda, våra två minsta barn tyckte ju tom att det var liiite otäckt.

Ute och skålar in det nya året




Ikväll var Stefan & Lottis med familj här på lite mat. Vi firade Linus födelsedag lite i efterskott, han har fått present tidigare, men det har inte blivit av att har träffs ordentligt efteråt. Så det var på tiden nu när det är nytt år och allt!! Förr så träffades vi så gott som varje fredagkväll, men ju fler barn vi fått både de & vi allt mer sällan blir det av att vi träffs. Dumt!! Vi påminns alltid när vi sitter vid bordet om va många vi blivit :D Nu är det fem barn runt bordet när vi träffs och det är inte lika lugnt och stilla vid matbordet längre ;) Men det är bara roligt!! De leker så bra nu allihop när de börjar bli lite större. Jaja stora och stora, men de är ju inga bebisar längre iaf. Filip som är minst blir 3 i år Isac och Isabelle blir båda 4 i vår, med sex veckors mellanrum, Elin blir 7 år och Linus har precis fyllt 10 år. Linus tycker att han är lite för stor för att va med och leka, men han kan ta hand om de små lite iblan och så är han ganska bra på att retas med dom oxå!! ;)

Anna-Lotta & Stefan


Gónatt!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0