Regn & åter regn...

Ja riktigt trist är det när det bara regnar, hela tiden. Det måste väl ta slut ngn gång!! Hundarna hinner inte torka innan de ska ut igen. De verkar ju inte lida utav lite blöta däremot, tur man har retriever. Men sen är det ju lilla Fiffi då förstås, hon gillar ju inte vatten. Nej då är det bättre att göra sina behov inne. Gärna så fort som möjligt så att man slipper gå ut sen... Ja sånt är livet när man är tax. Ska man ut på jakt däremot så kan det regna hur mycket som helst, då är det plötsligt en annan sak.
Det har inte vart mycket till hundträning här nu på ett tag. Jag har haft så jäkla ont i nacke, axlar & armar. Och vart yr i huvudet, ja mer än vanligt faktiskt;). Imorn ska jag till massören och hoppas att de ska bli bättre sen. Sen gör ju inte detta vädret att man får mer lust att gå ut och träna. Ska kolla om det går att hyra ridhuset ngn dag & träna där. Är riktigt sugen på att sätta igång igen!! Så det kan bli start i trean till våren.

Vi har fortfarande inte kunnat flytta in i köket. Var in till stan & skulle hämta kylen och frysen i fredags när de hade lovat att det skulle vara där. Ringde t.o.m & kollade innan jag åkte & det var bara att komma dit efter kl 14,00. Men tror ni att det hade kommit?? -nehej då... Vi får vänta ända tills den 7;de innan det kommer. Det hade blivit ngt fel på leveransen. Ååhh vad glad man blir då, inte!! Vattnet har vi heller inte fått inkopplat än, men förhoppningsvis imorn. Spisen & diskmaskinen bara väntar på att bäras in igen!!!

Vilket gnälligt inlägg det blev, men ibland känns det pissigt. Då är de bra att skriva så känns det bättre sen:D

Ha det gött!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0