FIN HELG!!


Hihi lite rolig bild tycker jag, ibland får man ta i ordentligt för att få äldre män att trava!! Särskillt när ens ben knappt når nedanför sadeln...;) Men skam den som ger sig.



Här har de fått upp farten lite iaf.




Hela gänget samlat



Fina!!



Här står Misty & Fflach och väntar när vi kommer tillbaks.



Fina killen med "bös" i håret.



Och den flygande hunden Dima;)

Det har verkligen vart en fin helg på alla sätt!! Underbart vårväder & roliga aktiviteter!! Lördagen bjöd på en skön promenad i värmande sol tillsammans med hela familjen, (Utom Linus som gottar i sig på Gran Canaria) För Elin blev det en ridtur. Sen var det bara hem & slänga sig i duschen för att bege sig iväg på 85 års kalas. Fredriks farmor som fyllde år. Ett 85 års kalas med både bubbelbad och fiskedamm!! Sen fick vi med oss 85 åringen hem till oss så då blev det lite ost & kex med en GT till och lite spel. Tänkte ju att hon skulle få frukost på sängen imorse oxå, men hon vaknade ett bra tag före oss... (inte så överaskande) Så det blev frukost i köket istället :)

Här spelas det "Diamanten"


Idag har det oxå blivit en ridtur och vi har hunnit sitta intill husväggen på en solstol oxå, oj va skönt det är när solen värmer!! Isac plockade fram krocket spelet och tog en match med Fredrik, krocket går alltså att spela även på snö som underlag!;)


Snart kanske vi får se vattnet på sjön oxå...Men det var tydligen fortfarande 80 cm tjock is så det lär väl dröja ett tag till...

På eftermiddagen var det dax för Elins första match i innebandy. Det var en träningsmatch mot Skattkärr. Så kul att se när de spelar!! Alla i en enda stor klunga tillsammans;) Riktigt roligt tyckte de att det var och det slutade 1-1. Skönt att ingen behövde förlora, även om det inte spelar ngn roll igentligen om man vinner eller ej så är det ju ändå ingen som tycker att det är roligt att förlora... Så oavgjort kändes rättvist och bra:)


Elin i orange tröja.


Efter matchen åkte vi hem till en kompis och snosade på små söta Petit Basset Griffon Vendéen valpar, oj så små och söta!! Skulle kunnat stoppa ned dom i fickan & snott med dom hem;) Men nej, ngn basset ska jag ju inte ha... Eller rättare sagt så ska jag inte ha ngn mer hund just nu :)). Men söta kan de ju va ändå!!

Nehej nu väntar en ny arbetsvecka så det är bäst att krypa ner i sängen så man orkar upp imorn när klockan ringer kl 5... Ha det gott!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jisses vad mycket ni hinner med på en helg=)

2011-03-21 @ 07:12:43
URL: http://finamalina.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0