Händelserikt

Mycket har hänt sen sist!! Har inte riktigt haft tid för uppdatering...

Kom in på utbildningen jag sökt :) Samma dag ringer de från ett jobb jag sökt & vill att jag ska åka på intervju. Åker dit dagen efter som är en fredag & på måndag när jag är på hemväg från första skoldagen så ringer de och säger att jag fått jobbet som restaurangchef!! Jag säger som det är och ber om att få tänka efter ett par dagar, vilket jag får. Beslutade mig för att tacka nej till jobbet och köra på med skolan istället. Har nu gått två veckor på utbildningen till trafiklärare. Superbra klass hamnade jag i & lärarna verkar oxå va himlans bra. Så änsålänge känns det som jag har gjort rätt val :)


Startade klass tre med Dima i fredags, blev två nollor. Men av ngn anledning så hade jag en himla bra känsla när vi gick av planen ändå. Hur man nu kan ha det med två nollor i bagaget?? Har nog aldrig haft ett så bra fritt följ på ngn tävling som vi hade nu!! Poängen såg jag aldrig (åkte innan prisutdelningen). Sättandet vet jag att vi fick en 9 på iaf, tror det va det högsta betyget domaren delade ut på hela tävlingen... Han dömde riktigt hårt, men säkert rättvist. Dima var ganska övertaggad, därav nollorna. Men hon var "med" mig hela tävlingen igenom, men spelade över enheldel på många moment... Tex apporteringen där det blev en heldel tugg.

Jag övervägde att stryka oss till tävlingen på lördag, men tänkte att då kanske överladdningen hade lättat. Med facit i hand så hade det vart klokt att stryka oss. Överladdningen var som bortblåst. Hon var inte med mig alls. Jag bröt tävlingen, eftersom jag bara blev irriterad & då vet jag att det blir ju inte bättre... Dom som tittade undrade nog hur vi överhuvudtaget hade kommit upp i klass tre... Det var liksom inget som stämde. Men nu har jag glömt den tävlingen och laddar om för nya starter :) Dröjer dock ett tag till dess.

Nu har jag jobbat hela helgen. Tänker gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorn när klockan ringer!!

Det rullar på...

Då har man börjat jobba efter fyra veckors semester, nu är det väl ett år ungefär kvar till nästa semester... Jaja det är allt skönt med vardag oxå. Om två veckor börjar skolan igen för barnen.

Det känns som att vi kommit igång med träningen ordentligt igen. I onsdags när vi var till klubben & tränade så va Dima däremot inte alls träningssugen hon va slö & loj. Men det var jäkligt varmt, fast att det var på kvällen, så det berodde nog på det. Jag vet ju att hon är väldigt värme känslig. Igår tränade vi på fotbollsplanen när lagen värmde upp inför match (linus spelade), då var hon lika pigg & laddad som vanligt :) Fokus på ruta, vittring & fjärr. Rutan va riktigt bra!! Vittringen tog hon rätt apport först & tittade upp på mig, när jag inte sa ngt släppte hon & bytte till fel. Hon blir lite osäker när jag inte säger ngt, oftast berömmer jag henne direkt hon tar rätt... Träna, träna, träna så kommer det bli bra. Fjärren har blivit mycket bättre!! Blir fortfarande lite framflytt från stå till ligg & stå till sitt. Men det är som sagt mycket bättre mot vad det var för bara ett par veckor sen.

Hästarna då? Jo dom har väl mest fått lata sig & ätit gräs... Fflach har vart med ute på lite promenader, mött bilar & t.o.m en lastbil & det har gått bra. Vi har förstås tränat på lite NH övningar oxå. Och att ta på grimma... För det har han fått för sig att det inte alls är roligt, detta började han med efter att de sprng igenom staketet på natten i början av sommaren. Då hade han ingen grimma på sig. Behöver ju inte ha ngt med det att göra, men det var iaf då det började. Men nu går det riktigt bra igen.
Imorn är det dags för kurs igen, då skulle vi jobba med dom lösa har jag för mig, ska bli intressant :)


Puss på FiffiRulla sig ett måste efter badet, goa Sandy <3


Dima har fått stående öron :O
Godingar <3

Fflach har för övrigt fått ny grimma idag, de förbrukas på löpande band här... Röda fina nosludd fick han på oxå så det blir mjukt & gott...

Sängdags för mig nu snart, men jag njuter lite av lugnet här hemma nu, resten av familjen är ute & campar, de har ett mini fiske läger :-) Så imorn hoppas jag på att få gös till middag!!

Ha det gott!
RSS 2.0