Varg

Vi bor mitt i vargland, finns väldigt gott om varg här. Nu har det ju kommit mer snö så man kan se spåren, förra helgen sågs spår efter tre stycken vargar alldeles utanför stallet som Misty & Fflach bor i & de har gått längs hagen & efter vägen bort mot grannen som oxå har hästar. Det fanns tydliga spår där de även har legat i dikena längs vägen. Att det finns varg i närheten var iof ingen nyhet för de har haft ett revir i närheten ganska länge & de har setts precis i närheten förut & slagna älgar har oxå hittats bara nån kilometer därifrån. Men det börjar faktiskt kännas ganska olustigt att de kommer så nära bebyggelsen!! Brukar gå mycket i skogen där med hundarna oxå, så nu är det stenkoll på dom under promenaderna, Sandy går ju aldrig längre än 10 meter ifrån mig så det ska nog inte va nån fara, men Dima gillar ju att springa lite mer... Men det vågar jag inte låta henne göra längre.



Har haft en veckas praktik nu & det är så roligt, känns verkligen att jag valt rätt yrke!! :) Ska ha praktik ytterligare en vecka. Är så skönt att slippa åka till Örebro varje dag. Nu blir det endast ca 6 mil om dagen, när det är skola i Örebro så blir det ca 24 mil varje dag. Skönt att kunna lämna Isac på dagis lite senare på morgonen & även komma hem lite tidigare. Längtar till jag är klar med utbildningen & kan börja jobba!! :)

Nu är det iaf ledig helg & imorn blir det innebandy (som vanligt), både Linus & Elin har match. Är så roligt att se deras matcher :))
Blir lite hästpyssel oxå, förhoppningsvis promenad med sadel & träns på Fflach.
Långpromenader & lydnadsträning med Dima <3
Sandy får hänga med på lite kortare promenader, hennes ben mår inte bra nu igen :(

Trevlig Helg!!

Bilder









I brist på annat får det bli lite bilder på mina <3 . Händer väl egentligen en hel del här, men inget som känns vettigt att dela med sig av här ;).

På återseende!! :))

RSS 2.0