Gött & leva!!

Idag landade vi på Karlstads flygplats efter en härlig vecka i Tunisien. Det var första gången vi var i Tunisien & det var en annorlunda upplevelse. Märktes att det är en helt annan kultur! Bara att gå ut & shoppa var en upplevelse. Va ju inte som här hemma där man i lugn och ro kan gå och kolla på det man vill. De va som helt galna, när man gick var det som domminobrickor som istället för att ramla, reste sig upp mot en. Alla ville ha in oss i sin butik. Då var det bara att pruta på och va helt bestämd på vad man tänke betala... Ett par jeans som jag köpte skulle de ha 184,000 dinarer för, men det slutade med att jag fick dom för 30,000 istället, snack om att ta till priset från början. Sen vet man ju ändå inte om man betalade ett ok pris eller om det ändå var för mycket.
Varmt och skönt har vi iaf haft det, ett par dagar med dåligt väder, men då passade vi på att hyra en taxi och bli guidade runt i Hammamet, där vi bodde. Stränderna var hur långa som helst och det var ljus fin sand och turkost vatten, härligt!!


Tripp trapp trull...




Här flyger Linus och Fredrik, otäckt högt upp!!


Vårt lägenhetsområde, Isac gör ett tillgjort leende ;) Världens sötaste..



Poolen



Pappa (barnens morfar) och barnen tar sig ett bad i havet




En härlig vecka har vi haft, nästa gång blir det två veckor har vi redan bestämt, en vecka är för lite.. Även om vi (iaf endel av oss) har längtat efter hundar & hästarna här hemma. Dima har ju vart hemma hos mamma som inte kunde följa med oss eftersom hon just börjat på nytt jobb. Fick ett par sms av mamma under veckan där det stod så här: "Jag har fullt upp med er hund, det är lugnare med Roland"(pappa). Och det andra såhär: "Dima löper nog. Troligen valpar till hösten. Fin blandning. Ha det". Mamma i ett nötskal... Dima har inte haft det så illa som det låter, hon har blivit bortskämd med grisöron, ben och godis som mamma faktiskt har vart och köpt själv :) Och en massa långpromenader har hon fått oxå. Sen påpekade hon oxå när jag var och hämtade Dima ikväll att det är inte konstigt att Dima är så tokig i mat, eftersom hon tyckte att hon får alldeles för lite mat...
Sandy får va kvar i Filipstad till den 12 Juni. Ska dit och klippa klorna ngn dag bara. Fredrik var och hämtade Fiffi, hon har vad jag har hört mest sovit hela dagarna. Det är så Fiffi gör, kan va full rulle ibland. Men det händer titt som tätt att vi "tappar bort henne", men när man letat en stund så hittar man henne sovande i en garderob ngn stans. Var inte allt för många veckor sen som Fredrik kom hem lite rund under fötterna efter att ha varit hos en kompis, där han haft Fiffi med sig. Sen när han vart inne en stund kom han väl på att han inte visste vart Fiffi var. Han började ropa och leta både inne och ute. Efter en stund hittar han henne i garderoben nere i hallen. Inte alla som super bort hunden...

Nu ska vi börja träna lydnaden igen ordentligt, börjar bli tävlingssugen nu... Har äntligen fått ett rullande fyraveckorsschema nu så att jag kan börja planera mitt liv lite igen. Inte för att jag brukar planera allt så väldigt noga, men det underlättar att veta när man jobbar och är ledig iaf.

Ha det gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0