Håll tummarna!

Den här dagen har bjudit på endel skojjiga spännande saker, ska bli så kul att se om det kan bli ngn fortsättning på det hela... Håll tummarna!!! Jättehårt......!

Annars började dagen med att jag fick slänga mig i bilen och skjutsa Elin till skolan, eftersom skolbussen hade kört av vägen. Tog med granntjejen oxå, de blev lite försenade ändå, men kom iaf tidigare än om de hade fått vänta på den andra bussen som skulle komma. Elin hade frilufsdag idag och åkte pulka och skidor. Linus var hemma med feber idag oxå, men han var mycket piggare än igår. Han får hålla sig hemma imorn oxå. Han har inte haft feber många gånger i sitt liv så han blir väldigt sjuk även när han har låg feber..

De blev träning med en totalt överladdad Dima på parkeringen vid skolan när jag väntade på att Elin skulle sluta skolan. Fjärr och ff blev det. Inget snyggt ff, eftersom det blev en hel del skuttanden, men fin kontakt. Fjärren gick faktiskt rätt bra trots överladdningen. Gick även en labbe förbi undertiden, men det störde inte alls. När vi tränar bryr hon sig inte särskillt mycket om andra hundar. Men häromkvällen när vi var ute och gick va hon helt galen!! Inte arg, men galet glad & ville fram och busa. Positivt att hon kopplar bort det vid träning!

Blev tillfrågad om att bli suppleant i goldenklubben värmland idag, sa ja i ett svagt ögonblick, kanske skulle ha funderat lite innan. Men & andra sidan så borde det inte va så ansträngande... Vi får se.

Sov Gott & glöm inte tummarna!

 


Kommentarer
Postat av: Tina/Rosso

BARA INNE HOS ER OCH HÄLSAR PÅ.

HA EN SKÖN HELG

KRAM..

2010-02-05 @ 11:31:26
URL: http://www.nellierosso.dinstudio.se
Postat av: Jenny

Jag håller tummarna!!!! :-D

Kram Jenny

2010-02-05 @ 19:03:46
Postat av: Cissi

Håller tummarna HÅRT..



Kramar Cissi och Diva

2010-02-07 @ 19:36:41
URL: http://mountainman.blogg.se/
Postat av: Anneli

Då kanske vi ses på årsmötet den 14:e i Arvika?

2010-02-07 @ 20:25:58
URL: http://web.telia.com/~u00802880/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0